Sommarträning

Från nu och fram tom 3 augusti har vi sommarträning måndagar och onsdagar kl 18.00-ca 18.15.

För att vara med så swisha 500 kr till  123 590 6607. Det är en mixad grupp så är du helt ny rekommenderar vi dig att vänta till höstterminen som börjar den 22 augusti när vi har nybörjarpass igen.

sportlov

Nästa vecka är det lov och många medlemmar och tränare är iväg. Därför är det ändringar i schemat, nedan gäller:
Måndag- vuxenpass kl 18.00
Tisdag – juniorer 2 kl 18.30 xfit kl 19.30
Onsdag vuxenpass kl 18.00
Torsdag ingen träning
Lördag vuxenpass kl 11.00
Söndag xfit kl 10.00

Passen som ej nämns ovan är alltså inställda

Ingen föranmälan

Från och med 31 januari behöver man inte längre föranmäla sig till vuxenpassen. Skulle vi bli väldigt många så inför vi föranmälan igen. Fortfarande gäller symtomfri, vaccinpass och ingen smitta i hemmet. Vi hoppas att så småningom kunna ta bort även kravet på vaccinationspass.

Barnträning 13/1

är inställd pga sjukdom

Vårterminen 2022

Hoppas att alla har haft en bra ledighet under jul och nyår. Men nu är det dags att komma igång med träningen igen.
Vårterminen 2022 startar måndag 10 januari. Samma tider som i höstas.

Då smittspridningen är rekordhög i Sverige just nu, är det viktigt att vi hjälper till att stoppa spridningen. Detta gör vi genom att följa nedan punkter.

– Vid minsta förkylningssymtom så stannar man hemma. Detta gäller ALLA!
– Alla över 18 år måste kunna uppvisa covidpass för att träna eller vistas i lokalen. Har man inte tagit minst 2 vaccinationsprutor är man alltså inte välkommen i våra lokaler.
– På våra vuxenpass får vi vara max 20 personer i vår lokal med gällande restriktioner, man måste därför förboka sig till varje träningspass.

Man MÅSTE boka sig för att kunna deltaga vilket man gör enklast genom bokamera appen. som finns för både android och apple. Via appen kan man även sätta sig på kö om passet är fullbokat och får då en pushnotis om någon avbokar sig. Det går även att boka sig på https://frontier-muaythai-if.bokamera.se/ Om man inte avbokar sig senast en timme innan passet, får man inte boka sig på fler pass under terminen eller böta 100 kr. Tiderna uppdateras löpande men man kan bara boka sig 7 dagar i förväg. Vi tror och hoppas att vi inom några veckor kan ta bort kravet om förbokning igen.

Fixardag

Lördagen den 21 augusti kl 14-16 välkomnar vi alla medlemmar att hjälpa till att fixa inför den nya terminen. Tanken är att ställa iordning och städa lite där det kan behövas. Vi bjuder på lite fika och alla är välkomna stora som små. Kl 18 tänkte vi ha lite samkväm för de som vill och vill man ta med något att dricka så är detta ok. Vi bjuder på lite fika under dagen och lite snacks på kvällen.

Höstterminen 2021

Den 23 augusti startar vi upp träningen igen enligt de tider som står på sidan.

Tänk på att det fortfarande är viktigt att stanna hemma vid symptom oavsett om ni är vaccinerade eller inte. Detta gäller även om ni har familjemedlemmar som har symtom.

Boka pass

Från idag 12/7 behöver man inte längre boka in sig på ett pass. Det är alltså bara att dyka upp precis som det ska vara. Men det är fortsatt viktigt att man är symtomfri och stannar hemma även om någon i familjen har symtom

Vi kör igång anpassad träning

Vi provar nåt nytt! Då smittspridningen fortfarande är hög har vi bestämt oss för att köra igång träningen på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Därför gäller följande med start onsdagen den 7/4:

Vi erbjuder 3 pass på måndagar och onsdagar kl 17.30, 18.30 och 19.30. Passen är 45 minuter och säckträning med fys. Är du ny och inte känner att du behärskar teknikerna så är passen kl 17.30 för dig. Dessa pass lägger vi lite mer tid för att få in teknikerna, men har man kört ett tag så är man ändå välkommen på dessa pass om tiden passar bättre. Övriga pass är likadana. Man håller sig till sin säck under hela passet. Vi rengör utrustningen mellan varje pass därför är det 15 minuter mellan passen. Vid ingången står det handsprit, ALLA ska sprita sina händer när man kommer in i lokalen och även när man lämnar. Kom ombytta och ha med vattenflaska då vi inte vill ha en massa spring. Ta gärna med en liten handduk för att kunna torka av dig om du svettas mycket.

här kan du läsa mer https://frontiermuaythai.se/traningstider/bokning-av-pass/

Träning framöver

Hej

Vi har endast träning för de under 15 år för tillfället.
Tisdagar
kl 17.30 för 10-13 åringar
Kl 18.30 för 13-15 åringar

Torsdagar
kl 17.00 för 7-10 åringar
kl 17.30 för 10-13 åringar
Kl 18.30 för 13-15 åringar

Inom kort kommer vi att öppna upp anpassad träning för de som är äldre