Vårterminen 2022

Hoppas att alla har haft en bra ledighet under jul och nyår. Men nu är det dags att komma igång med träningen igen.
Vårterminen 2022 startar måndag 10 januari. Samma tider som i höstas.

Då smittspridningen är rekordhög i Sverige just nu, är det viktigt att vi hjälper till att stoppa spridningen. Detta gör vi genom att följa nedan punkter.

– Vid minsta förkylningssymtom så stannar man hemma. Detta gäller ALLA!
– Alla över 18 år måste kunna uppvisa covidpass för att träna eller vistas i lokalen. Har man inte tagit minst 2 vaccinationsprutor är man alltså inte välkommen i våra lokaler.
– På våra vuxenpass får vi vara max 20 personer i vår lokal med gällande restriktioner, man måste därför förboka sig till varje träningspass.

Man MÅSTE boka sig för att kunna deltaga vilket man gör enklast genom bokamera appen. som finns för både android och apple. Via appen kan man även sätta sig på kö om passet är fullbokat och får då en pushnotis om någon avbokar sig. Det går även att boka sig på https://frontier-muaythai-if.bokamera.se/ Om man inte avbokar sig senast en timme innan passet, får man inte boka sig på fler pass under terminen eller böta 100 kr. Tiderna uppdateras löpande men man kan bara boka sig 7 dagar i förväg. Vi tror och hoppas att vi inom några veckor kan ta bort kravet om förbokning igen.